Comunitat Valenciana

La neu es deixa veure en l'interior de la província de Castelló i a València

  • La neu s'està deixant veure aquest dimarts en diversos punts de l'interior de la província de Castelló i de València, segons ha informat Aemet i el Consorci de Bombers de Castelló en xarxes socials.
Neu a Requena
Neu a Requena
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Neu a Requena

En concret, Bombers ha manifestat que a partir de les 11 hores ha començat a nevar en molts punts de l'interior de la província de Castelló, per la qual cosa ha insistit a extremar la precaució. També recomana evitar carreteres afectades per la neu i portar cadenes.

Des de les 11 hores l'aeroport de Castelló, a 330 metres d'altitud, està xifrant neu i la temperatura en aquest entorn és d'1ºC.

Així mateix, en la província de València, en la CV-391, en el terme municipal de Requena, hi ha neu. La calçada, segons ha informat la Diputació de València, no presenta complicacions de moment -a les 11.30 hores-, però sí cal circular amb precaució.

En el nord d'Alacant la cota de neu està al voltant de 800 metres i d'ací cap al nord, cota de neu en progressiu descens, segons ha informat Aemet.

Respecte a les precipitacions acumulades a la Comunitat Valenciana, fins a les 11 hores, el municipi alacantí de Xàbia ha registrat 13.6; Cortes de Pallás, 7.2; Beneixama, 7.0; Moixent, 7.0; el Pinós, 7.0; Xàtiva, 7.0; Aiora, 6.4; Ontinyent, 6.2; La Font de la Figuera, 5.8; Dos Aiguas, 5.6; Polinyà, 5.2; Alcoi, 4.0; Oliva, 3.0; i València, 2.7.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento