Comunitat Valenciana

L’AAPV concedeix el Premi Narcís a l’actriu Empar Brisa

  • L’entitat deixa deserts els guardons de doblatge i d'audiovisual pel "retard" d’À Punt.
  • Els premis de l’associació es lliuraran el pròxim 27 de març en el Teatre Rialto.
Empar Brisa
Empar Brisa
AAPV
Empar Brisa

L'associació Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) celebrarà el pròxim 27 de març l'edició 2018 dels seus premis que inclouen la concessió del guardó Narcís en reconeixement "a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l'audiovisual" a Empar Brisa.

L'entitat ha decidit, de nou, declarar desertes les categories de doblatge i d'audiovisual pel “retard en l'obertura de la nova televisió pública" valenciana.

Des de l’AAPV han destacat que "la del 27 de març serà una nit de festa, ja que se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i es lliuraran els Premis AAPV 2018 en el Teatre Rialto".

En aquesta ocasió, el premi Narcís ha recaigut en Empar Brisa, "en reconeixement a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l'audiovisual".

També es lliuraran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina de teatre. El llistat de nominats ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors i actrius afiliats.

Nominacions

Quant a la millor interpretació de teatre masculina, han sigut nominats Josep Manel Casany, per 'Nadal a casa els Cupiello'; Carles Sanjaime, per 'Els quatre genets de l'apocalipsi' i Bruno Tamarit, per 'Cuzco'.

Pel seu costat, les actrius nominades són Cristina Fernández, per 'Dystopia'; Mireia Pérez, per 'Carinyo' i Silvia Valero, per 'Cuzco'.

Finalment, opten al premi d'actor/actriu revelació Paula Braguinsky, Aina Gimeno, Román Méndez de Hevia, Victoria Mínguez i Robert Roig.

La AAPV ha decidit de nou declarar deserts els premis de doblatge i d'audiovisual, pel retard en l'obertura de la nova televisió pública, conclou l'associació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento