Comunitat Valenciana

Neu, pluges i temperatures en notable descens aquest dimarts a la Comunitat Valenciana

  • La Comunitat Valenciana està aquest dimarts en avís per nevades en l'interior i pluges en el litoral en una jornada en la qual les màximes no superaran els 14 graus centígrads i les mínimes poden caure fins als -5 graus centígrads, segons la predicció de l'Aemet.
Predicció d'aquest dilluns
Predicció d'aquest dilluns
AEMET
Predicció d'aquest dilluns

Així, l'interior de València i Castelló està en avís taronja per neu que poden deixar un acumulat de sis centímetres, mentre que el litoral de Castelló i l'interior d'Alacant està en avís groc ja que es poden acumular dos centímetres.

D'aquesta manera, el cel estarà cobert amb precipitacions generalitzades i localment persistents. A Castelló, la cota estarà entre 200 i 400 metres pujant al final del dia a 500-600 metres; a València, 400-600 metres pujant a 800-1000 metres; i a Alacant, 1.000-1.200 metres pujant a la vesprada.

Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en notable descens. A més, haurà gelades febles en zones altes de la mitat nord. En el litoral, vent del nord-est moderat amb intervals de fort i fluix en l'interior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento