Comunitat Valenciana

Aemet preveu nevades per al dimarts en l'interior de València i Castelló

  • L'agència ha activat l'avís groc per alta probabilitat de precipitacions en forma de neu en la cota 400-600 metres.
  • Les nevades està previst que comencen a les 6.00 hores d'aquest dimarts i es prolonguen fins al dimecres.
  • Aemet avança també un nou descens de temperatures a la Comunitat Valenciana aquest dimarts.
Neu a Requena (València)
Neu a Requena (València)
EUROPA PRESS
Neu a Requena (València)

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu nevades per a aquest dimarts en tot l'interior de la província de València i Castelló, segons informa en el seu compte de Twitter.

L'entitat ha activat l'avís groc per alta probabilitat de precipitacions en forma de neu superior o igual a 2 l/m2 a partir de la cota de 400-600 metres i acumulant fins a 4 centímetres. Les nevades està previst que comencen al voltant de les 6.00 hores d'aquest dimarts i es prolonguen fins al dimecres, a les 6.00 hores en l'interior de la província de València i fins a les 12.00 hores en la de Castelló.

Des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló recomanen portar cadenes i extremar la precaució.

Descens de temperatures

Així mateix, Aemet avança un nou descens de temperatures a la Comunitat Valenciana aquest dimarts que, a partir del dijous tornaran a tindre un ascens notable.

Segons ha explicat, aquest 2018 s'està caracteritzant per "continus alts i baixos tèrmics". Així, si en el mes de gener van predominar els dies càlids sobre els freds i la temperatura mitjana va ser 1,8ºC superior al normal, en aquest mes de febrer predominen els dies freds sobre els càlids i la temperatura mitjana fins a aquest diumenge ha sigut 1,5ºC inferior a la mitjana normal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento