Comunitat Valenciana

La Policia rescata un nadó sol dins de casa després de quedar-se la seua mare tancada en el balcó a Sagunt

  • La Policia de Barris, nova unitat de la Policia Local de Sagunt (València), va aconseguir aquest dimecres rescatar un nadó d'onze mesos que estava sol dins de la seua casa de forma accidental, després d'haver-se quedat la seua mare tancada en el balcó.
Rescat de nadó
Rescat de nadó
SAGUNTO
Rescat de nadó

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el rescat va tindre lloc aquest dimecres quan, d'acord amb la informació de la Policia Local, la dona havia eixit al balcó a arreplegar roba, però la porta corredissa es va tancar i li va ser impossible reobrir-la. Els veïns de davall van cridar el 092 després d'intentar ajudar sense èxit la mare, que es trobava "molt nerviosa".

Els agents de la patrulla es van personar en el lloc i, després de comprovar la "greu crisi d'ansietat" de la mare i escoltar els plors de la xiqueta, van decidir accedir a la vivenda per una finestra oberta sense esperar l'arribada del servei de bombers, que estava ja en camí.

En un primer moment, tant la mare com la filla van requerir els serveis mèdics pels nervis provocats per la situació, encara que amb posterioritat van quedar anul·lats a petició de la interessada, que va ser tranquil·litzada pels agents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento