Detingut un jove per realitzar grafitis en vagons de FGV i causar danys per 6.700 euros
Detingut un jove per realitzar grafitis en vagons de FGV i causar danys per 6.700 euros FGV

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que la nit del dia 14 de setembre passat havien realitzat pintades en un vagó d'un tren de FGV que es trobava estacionat en els tallers a València, els danys dels quals ascendirien a uns 1.686 euros.

Durant les investigacions, els policies van tindre coneixement que a la fi de setembre altre vagó d'un dels trens que estava estacionat en els tallers havia aparegut amb pintades, amb danys de fins a uns 1.681 euros.

Els agents a més van constatar que a principis de desembre dos vagons dels trens que es trobaven estacionats en els tallers de FGV van aparéixer amb pintades i que els danys ascendien a uns 2.983 euros, així com que fa uns dies havien aparegut altres pintades en els murs d'aquests edificis.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar que alguns dels 'tag' o firma que apareixien en els vagons corresponien a una de les persones que havien sigut identificades pintant en els murs, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de danys.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, després de ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a açò fóra requerit.

Consulta aquí más noticias de València.