Tornen a citar Camps com investigat per irregularitats després de suspendre's la seua declaració al gener
Tornen a citar Camps com investigat per irregularitats després de suspendre's la seua declaració al gener EUROPA PRESS

Així consta en una providència, a la qual ha tingut accés Europa Press, en la qual la magistrada cita Camps el dia 18 de maig, a les 10 hores. Havia d'haver prestat declaració el 24 de gener però el seu testimoniatge es va haver de suspendre per problemes en la notificació a les parts de diversos correus electrònics.

Al costat de Camps, hauran de declarar també com investigats Belén Reyero -la que va ser responsable del departament d'Esdeveniments de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana- el dia 15 de maig; Nicolás Figueras -exdirector d'aquesta entitat- el 16; i l'expilot Jorge Martínez 'Aspar' el 17. Tots ells a les 10 hores.

D'altra banda, la jutgessa ha citat diferents testimonis, tal com reclamava el ministeri fiscal, per al pròxim 23 de maig. Es tracta d'Isabel Vilallonga, exsotssecretària de Presidència de la Generalitat; l'advocat Manuel Broseta; i Silvia Pelufo -treballadora de l'Aspar Team-.

Aquest jutjat investiga per separat en dos peces les negociacions perquè València acollira el Gran Premi de Fórmula 1 en diferents edicions i l'absorció del deute per part de la Generalitat Valenciana. Les declaracions previstes al maig se circumscriuen a la primera peça.

En la primera peça s'investiguen les negociacions prèvies per a portar a València el Gran Premi i la decisió de gestionar-ho a través de l'empresa privada Valmor. En la peça 2 s'instrueix l'absorció de Valmor per Circuit del Motor i l'assumpció del deute per part de la Generalitat.

Hi ha una part de la causa que la jutgessa va rebutjar investigar inicialment i la va manar a un altre jutjat. Es tracta de contractes entre Circuit del Motor i la mercantil vinculada a l'exgerent de l'empresa pública Imelsa, Marcos Benavent, entre d'altres. L'òrgan judicial al que li va recaure, li la va retornar.

Consulta aquí más noticias de València.