La UJI inaugura la I fase de Ciències de la Salut i diu que el finançament "posa en perill" la segona
La UJI inaugura la I fase de Ciències de la Salut i diu que el finançament "posa en perill" la segona EUROPA PRESS

Climent ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans durant la inauguració de la primera fase de la Facultat de Ciències de la Salut, en la qual ha estat acompanyat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Carmen Montón.

Segons ha dit, l'edifici acollirà en el curs 2018-19 totes les activitats docents i investigadores de la Facultat. Ha assenyalat que es tracta d'un edifici de més de 13.000 metres quadrats i els tres mòduls construïts acolliran els departaments de medicina, infermeria i a tots els estudiants que estaven en la seu provisional, en l'ampliació de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

El rector ha mostrat la seua satisfacció per la inauguració de la Facultat de Ciències de la Salut, "doncs no ha sigut un camí fàcil arribar fins a ací, ja que els plans d'estudi es van elaborar en 2009, en 2010 es va arribar a un compromís amb la Conselleria d'Educació per a posar el primer curs en 2011-2012 i des de llavors fins ara, a pesar de que han eixit ja tres promocions d'infermeria i una de medicina, és ara quan hem pogut disposar d'aquesta facultat".

En aquest sentit, ha destacat que sap que són "temps complexos" des del punt de vista financer i econòmic, i de fet "els rectors estem sempre reclamant eixe finançament just per a la Comunitat Valenciana", però -ha aclarit- des d'eixa consciència es va programar la construcció d'un edifici per fases i per mòduls "justament per a afrontar eixes dificultats".

Consulta aquí más noticias de Castelló.