En un comunicat, el Foro -integrat per la Confederación Católica Nacional de Padres de Familia y padres de Alumnos (Concapa CV), Covapa (pares i mares de la pública) y l'Associació Idiomas y Educación- s'ha al·legat que existeix un "rebuig social" i per açò han urgit Puig a mantindre una trobada. Busquen "plantejar" i "defendre" els seus "drets", ja que han afirmat que no han trobat resposta en la Conselleria d'Educació.

Des del Foro adverteixen que "prendre mesures precipitades i sense el consens dels pares i mares provocaran una nova fractura social", doncs consideren que ja existeix "malestar, preocupació i desconcert en les famílies" davant una llei que busca la implementar el valencià "sense donar llibertat perquè els alumnes trien la seua llengua materna i opten per la línia vehicular en castellà o en valencià".

Els integrants del Foro han rellançat una campanya de recollida de firmes en una xarxa social, i han agregat: "Farem el que faça falta per a frenar aquesta dictadura lingüística". Davant açò, han indicat que contemplen "convocar concentracions o una manifestació per a fer arribar al Consell el clam d'una part important de la comunitat educativa a la qual se li està donant l'esquena i que només demana que es respecte la seua llibertat d'elecció".

Consulta aquí más noticias de Alacant.