Comunitat Valenciana

UGT PV i CCOO PV acorden un pla de treball en els nuclis industrials per a "eradicar la bretxa salarial"

  • VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)

Les federacions d'indústria d'UGT PV i CCOO PV han acordat han acordat desenvolupar un pla de treball conjunt en els centres de treball i nuclis industrials més estratègics de la Comunitat Valenciana "per a fer visible el seu compromís per eradicar la bretxa salarial, per la seua lluita en defensa de la igualtat real, i el seu rebuig a la violència masclista", segons han informat en un comunicat.

Així ho han acordat les dos formacions sindicals en una reunió en la qual han aprofitat per a fer una crida a secundar la jornada de vaga parcial del 8 de març i aconseguir un "èxit de participació".

Durant la trobada, els secretaris generals d'organització i de polítiques d'igualtat i dona d'UGT-FIC, i de CCOO indústria s'han coordinat per a preparar la Vaga parcial del 8 de març i s'han compromès a emprar tots els seus recursos per a "evidenciar el compromís de les persones ocupades en els seus sectors" i "fer de la convocatòria parcial de vaga, un èxit de participació".

En aquesta primera reunió, que tindrà continuïtat en el temps, les dos organitzacions han destacat la importància que té qualsevol jornada de vaga en els sectors d'ocupació tradicionalment compromesos amb el moviment obrer.

Per aquest motiu, les dos organitzacions realitzaren assemblees i accions conjuntes, que culminaran en concentracions de treballadors i treballadores de la indústria i del sector agrari, el dia 8 de març, en les franges horàries que s'acorden adaptar concorde a la convocatòria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento