Comunitat Valenciana

Els valencians gasten una mitjana de 224€ en les rebaixes, un 12% menys que l'any anterior

  • La majoria assegura haver realitzat la mateixa despesa que l'any anterior (45,1%).
  • El 19% dels valencians enquestats afirmen haver realitzat una despesa superior enguany.
  • Els valencians destaquen lleugerament, per damunt de la mitjana en la compra de llibres, viatges i música.
Rebaixa, rebaixes, compra, compres, comprar, comprant
Rebaixa, rebaixes, compra, compres, comprar, comprant
EUROPA PRESS
Rebaixa, rebaixes, compra, compres, comprar, comprant

La despesa mitjana dels valencians en les rebaixes de 2018 s'ha situat en 224 euros, el que suposa una disminució del 12 per cent respecte a l'any anterior, segons ha informat L'Observatori Cetelem sobre consum.

El 19 per cent dels valencians enquestats afirmen haver realitzat una despesa superior en les rebaixes d'aquest 2018, enfront del 17 per cent de l'any anterior. El gruix de respostes continua sent el d'aquells que mantenen haver realitzat la mateixa despesa que l'any anterior (45,1%), enfront del 36,3% que ho van afirmar en 2017.

En comparació amb la mitjana d'espanyols, el percentatge de valencians que declara una despesa superior és inferior a la mitjana nacional, 2,5 punts percentuals (18,6% enfront de 21,1% mitjana Espanya).

Productes comprats

El Top 5 de productes més comprats pels valencians en les rebaixes d'enguany han sigut, per aquest ordre: roba, calçat i complements, Tèxtil/calçat esports, perfums, i finalment, llibres. En comparació amb 2017, en el top 5 tots es veuen reduïts excepte en el cas de Tèxtil/calçat esports, que creix 15 punts percentuals. Els valencians destaquen lleugerament, per damunt de la mitjana d'Espanya, en la compra de llibres, viatges i música.

Les dades analitzades i les reflexions mostrades en aquesta edició de l'Observatori Cetelem, s'han obtingut a partir de la realització d'una enquesta online realitzada a 1.000 persones.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento