L'IVAM amplia l'horari d'obertura i augmenta les hores de visita gratuïta
L'IVAM amplia l'horari d'obertura i augmenta les hores de visita gratuïta IVAM

A partir d'aquest divendres, 16 de febrer, l'IVAM avança el seu horari d'obertura a les 10 hores del matí amb l'objectiu de facilitar les visites de turistes i grups escolars. El museu passarà a tancar les seues portes a les 19.00 hores, i s'adaptarà així als horaris de la resta de museus europeus. 

Així mateix, l'IVAM augmenta les hores de visita gratuïta a les vesprades dels dissabtes, de 15 a 19 hores, en què els visitants de l'IVAM tindran accés lliure a les exposicions del museu.

L'IVAM també manté la gratuïtat de l'entrada dels diumenges i l'obertura extraordinària fins a les 21 hores tots els divendres, amb accés lliure a les exposicions entre les 19 i les 21 hores. 

Aquesta ampliació d'horaris no afecta les gratuïtats i bonificacions que l'IVAM manté en les entrades aplicables a diferents col·lectius, com els menors de 10 anys, els discapacitats i acompanyants, els aturats, els pensionistes, les famílies nombroses, els grups d'escolars o els Amics i Amigues de l'IVAM, que entren gratuïtament, així com descomptes del 50 % en l'entrada per a estudiants. 

Aquest nou horari i l'ampliació de les hores de visita gratuïta són un al·licient més perquè els amants de l'art visiten l'IVAM.

Consulta aquí más noticias de València.