Bárcenas diu que en un sopar amb Camps, Acebes i Costa "va quedar clar" que el PPCV pagaria el congrés a Fira València
Bárcenas diu que en un sopar amb Camps, Acebes i Costa "va quedar clar" que el PPCV pagaria el congrés a Fira València PSPV (TWITTER)

Segons ha explicat a les Corts Valencianes en la comissió d'investigació sobre les institucions firals, en eixe sopar es van distribuir els gastos del Congrés i "va quedar clar que el pagament del lloguer de les instal·lacions i de la part del muntatge extern per a focs d'artifici ho assumia el PP de València" perquè va ser "una petició de València" que el Congrés es fera a la ciutat.

"Era un moment convuls internament dins del PP i jo crec que algun tipus d'influència devia tindre el joc dels suports i el cas és que el Congrés es fa a València", ha subratllat.

Així ho ha dit Bárcenas en una compareixença en la Comissió de les Corts que investiga la gestió general de les institucions firals a la Comunitat Valenciana, en la qual ha explicat el retard en l'abonament per part del PP de la factura de 568.000 euros per la celebració en Fira València del Congrés Nacional del PP el 2008 en el qual Mariano Rajoy va ser reelegit candidat.

Ha explicat que en eixa trobada es va plantejar que l'empresa que ho organitzara fóra Orange Market, malgrat que el 2004 Gènova havia enviat una circular a les direccions regionals per a no treballar amb les societats de Francisco Correa. No obstant això, ha atribuït la decisió de treballar amb aquesta mercantil al fet que havia sigut creada per Álvaro Pérez, 'el Bigotes', per la qual cosa es desconeixia que Correa participara.

((Hi haurà ampliació))

Consulta aquí más noticias de València.