Comunitat Valenciana

Detingut a Benidorm després d'apunyalar l'amo d'un bar per una discussió pel pagament de les consumicions

  • La Policia Nacional ha detingut a la localitat alacantina de Benidorm
Policia Nacional
Policia Nacional
CNP
Policia Nacional

un home de 46 anys com a presumpte autor de l'apunyalament de l'amo d'un bar amb qui va mantindre una discussió pel pagament de les consumicions.

Els fets van tindre lloc cap a les 16.00 hores de la vesprada d'ahir, dimecres, quan una telefonada a la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional va alertar els agents de l'existència d'una persona ferida per arma blanca a l'interior d'un establiment de Benidorm.

Quan la patrulla va arribar al lloc, va observar un home assegut en una cadira de l'establiment amb un ganivet de cuina clavat a l'esquena. Ràpidament, van avisar una ambulància mentre recopilaven totes les dades possibles que pogueren comportar la localització i detenció de l'autor.

Amb la informació obtinguda, els agents van determinar que un client habitual va discutir amb el propietari de l'establiment en no arribar a un acord sobre l'abonament de les consumicions. En un moment determinat, l'agressor va agafar un ganivet de cuina i es va dirigir cap a la seua víctima clavant-li-ho per l'esquena. Posteriorment, va fugir a la carrera del lloc.

En arribar, el personal sanitari va estabilitzar la víctima, un home del Regne Unit i 36 anys d'edat, i li va extraure allí mateix el ganivet de l'esquena. Així mateix, se li va traslladar a l'Hospital Comarcal de la Marina Baixa de la Vila Joiosa.

ARRESTAT TRES HORES DESPRÉS

A més, els agents de la Brigada de Policia Judicial de Policia Nacional van localitzar i van detindre l'agressor tres hores després del succés.

Amb les característiques i dades facilitades pels primers policies que van arribar al lloc, els agents que van assumir la investigació de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm, van identificar l'agressor i van establir ràpidament un dispositiu orientat a la seua localització, que va concloure amb la detenció al seu domicili per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

El detingut, un home del Regne Unit de 46 anys acusat d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa, passarà demà a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento