Comunitat Valenciana

Economia destaca l'aprovació de l'acord d'horaris comercials

  • La previsió és que el primer diumenge en el qual els comerços estiguen ja tancats siga el pròxim 25 de febrer.
  • El conseller ha manifestat el seu desig que l'acord "marque un abans i un després respecte al comerç valencià".
Rebaixes, comerç, compress.
Rebaixes, comerç, compress.
Europa Press
Rebaixes, comerç, compress.

El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha destacat aquest dimecres que les Corts hagen aprovat modificar la llei de comerç de la Comunitat Valenciana per a incloure l'acord sobre horaris comercials aconseguit en l'Observatori de Comerç, pel qual s'estableixen els festius en els quals els comerços podran obrir les seues portes en els diferents municipis de la Comunitat.

Des del seu departament, han precisat a Europa Press que la previsió és que el primer diumenge en el qual els comerços estiguen ja tancats i, per tant, es done compliment a aquest pacte siga el pròxim 25 de febrer, encara que a l'espera de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El conseller ha manifestat el seu desig que l'acord "marque un abans i un després respecte al comerç valencià", al mateix temps que ha agraït el suport als grups parlamentaris que "han entés que l'acord naix del consens i d'haver fet moltes concessions entre tots els que componen l'Observatori de Comerç". "Ha prevalgut el sentit comú i la responsabilitat en la majoria d'ells", ha considerat.

Set comissions

Al seu juí, es tanca una "etapa de més de 25 anys de polèmica en l'obertura de festius" i "s'obri una altra per a començar a dissenyar entre tots el comerç del futur", tasca que, segons ha emfatitzat, ja s'ha iniciat amb la posada en marxa del Pla d'Impuls del Comerç Electrònic que comptarà amb 12,3 milions d'euros.

Així mateix, ha posat en valor que se'n van a crear set comissions per a seguir treballant "amb diàleg, consensos i acords" per a "dinamitzar l'economia i cohesionar la societat en honor d'aconseguir el major benestar possible de la gent que viu a la Comunitat Valenciana", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento