Comunitat Valenciana

Joves PV (Compromís) creu que recuperar els premis 'Va de Bous' és "una vergonya" i demana al Consell que els suspenga

  • Joves PV - Compromís ha demanat al Consell que rectifique i suspenga els premis taurins 'Va de Bous' perquè "la decisió dels socialistes de rescatar uns premis que feia més de dos anys que no s'entregaven és una vergonya", segons ha informat la secció jove de la coalició en un comunicat.

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat recentment la resolució de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per la qual s'atorguen els II Premis Taurins 'Va de Bous'. Des de Joves PV - Compromís, han assegurat ser "conscients" que és un premi creat pel govern d'Alberto Fabra, "però aquest guardó no representa ni l'esperit ni l'essència del Botànic".

Per açò l'organització juvenil del BLOC i de Gent de Compromís demana al Consell que rectifique i suspenga els premis taurins 'Va de Bous'. El secretari general de la formació juvenil, Víctor Medina, ha denunciat que des de Presidència "es perpetuen uns premis a la tortura animal" i ha condemnat "la decisió dels socialistes de rescatar uns premis que feia més de dos anys que no s'entregaven".

A més, ha subratllat que "allò que hauria de distingir al Govern del Botànic d'altres governs són les polítiques verdes i animalistes" i que "aquests premis suposen una vergonya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento