Despistaos, Pignoise i Vengaboys, caps de cartell del 'València Music Experience'
Despistaos, Pignoise i Vengaboys, caps de cartell del 'València Music Experience' VALENCIA MUSCI EXPERIENCE

Despistaos, Pignoise, Snap! i Vengaboys, pujaran a l'escenari com a caps de cartell del 'València Music Experience' que se celebrarà del 6 al 8 de juliol en la Marina de València, segons ha confirmat l'organització en un comunicat.

Aquests quatre coneguts grups s'uneixen a la llarga llista d'artistes, grups i djs ja confirmats per als tres dies del festival com són CTangana, Bombai, Bad Gyal, Kidd Keo, Malen, Dj Sylvan, Double Vision, Viceversa, Alberto Añón, New Limit, Arturo Roger, José Coll, Kike Jaén, Los Gemelos o Bitches Deejays, els qui compartiran cartell amb els millors dj's de la 'Ruta del Bakalao'.

En concret, el divendres 6 de juliol la música urban serà la protagonista, mentre que el dissabte se centrarà en un gran esdeveniment musical sobre els 80 i els 90 batejat com '90S Love U Ninety's Party'.

El diumenge estarà dedicat al pop, amb artistes com Pignoise, Despistaos i Bombai, els qui presentaran el seu primer single, 'Solo si es contigo' al costat de l'artista Bebe. Tres estils per a fer-se un lloc entre els grans festivals de música d'Espanya i de la Comunitat Valenciana amb un perfil propi.

Grups

Pignoise és un grup liderat per l'exjugador del Reial Madrid Álvaro Benito i és un clàssic del panorama pop rock espanyol amb quinze anys de trajectòria musical, vuit àlbums d'estudi i amb més de 300.000 còpies venudes.

Per la seua banda, Despistaos serà un altre cap de cartell de la nit dedicada al pop al costat de Pignoise. El grup de Guadalajara és un dels grans exponents del rock espanyol, amb més de 15 anys de carrera, 8 àlbums d'estudi i més de 500 concerts, arriben a València aquest estiu.

Vengaboys, una de les formacions amb més èxits ballables dels últims vint anys, seran part de les estreles del València Music Experience. 'Boom, boom, boom, boom!' i 'We like to party' són alguns dels èxits que sonaran a València, mentre que Snap! és un grup alemany d'eurodance creat en 1989 pels productors Michael Münzing i Luca Anzilotti. Es va fer famós aconseguint números 1 mundials amb temes com 'Rhythm is a dancer' i 'The Power'.

Consulta aquí más noticias de València.