Comunitat Valenciana

Arranca el sorteig per a gaudir de les mascletaes des del balcó de l'Ajuntament

  • Es mantindrà obert des d'aquest dilluns fins al final del diumenge 18 de febrer.
  • Enguany se sortejaran un total de 360 places per a ciutadans, el doble que en 2015.
  • El balcó "no és patrimoni d'uns pocs, sinó que és de tots els valencians", segons Fuset.
Mascletà d'aquest 14 de març en les Falles 2017 a càrrec de pirotècnia Vulcà
Mascletà d'aquest 14 de març en les Falles 2017 a càrrec de pirotècnia Vulcà
EUROPA PRESS
Mascletà d'aquest 14 de març en les Falles 2017 a càrrec de pirotècnia Vulcà

L'Ajuntament de València obri aquesta setmana el sorteig perquè les persones empadronades en la ciutat puguen gaudir de les mascletaes de Falles des del balcó consistorial. Es mantindrà obert des d'aquest dilluns fins al final del diumenge 18 de febrer i els resultats es donaran a conéixer el següent dijous 22.

Les persones interessades a viure in situ la disparada d'una mascletà poden inscriure's durant tota la setmana que ve en la pàgina web que habilitarà l'Ajuntament, 'www.valencia.es/sorteigmascleta' o 'www.valencia.es/sorteomascleta', detalla el consistori en un comunicat.

Enguany se sortejaran un total de 360 places per a ciutadans, el doble que en 2015, a raó de 20 durant cada jornada de mascletaes. Seran deu entrades dobles, per a la persona afortunada i els acompanyants.

Requisits

Les persones triades per sorteig hauran de ser majors d'edat i personar-se en l'Ajuntament amb el seu DNI. La invitació no podrà canviar-se per un altre dia al que haja correspost, i en cas de no poder assistir es recorrerà a una llista de reserva.

El requisit de residir a València ve motivat del fet que els veïns de la ciutat són els qui amb els seus impostos fan possible el cicle de mascletaes i el fet que l'espai des d'on es presencia la disparada forma part d'un edifici municipal, ha precisat l'edil i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset.

També hi haurà espai en el balcó per a quatre representants de set comissions falleres cada dia, altres quatre de les juntes locals d'altres poblacions a les quals els corresponga enguany, falleres majors i les seues corts d'honor, autoritats i convidats.

Espai "de tots els valencians"

La iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura Festiva ha registrat més de 17.000 persones inscrites en cada edició durant els dos últims anys. Suposa, com ha reivindicat Fuset, que el balcó, "com la resta de l'Ajuntament o la mateixa plaça, no és patrimoni d'uns pocs, sinó que és de tots els valencians". "Per aquests espais, abans tancats amb pany i clau, ja han passat en aquest mandat més de 445.000 persones", ha celebrat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento