Comunitat Valenciana

L'oferta cicloturística valenciana es promociona en Bèlgica

  • L'Agència Valenciana de Turisme ha participat en la principal fira del sector, en Gant.
  • L’any passat van visitar la Comunitat Valenciana un total de 464.508 turistes belgues.
  • L'objectiu és incrementar el nombre de visitants belgues per a desestacionalitzar oferta.
Cicloturismo
Cicloturismo
GVA
Cicloturismo

L'Agència Valenciana de Turisme ha presentat durant aquest cap de setmana l'oferta cicloturística de la Comunitat en el certamen 'Fiets en Wandelbeurs', la principal fira de cicloturisme i senderisme que se celebra en la ciutat belga de Gant.

Turisme ha participat en aquesta edició, en el recinte firal Gent Expo, amb tres mostradors en la zona expositiva de Turespaña, on exhibeix fins a aquest dilluns, 12 de febrer, l'oferta de turisme actiu i naturalesa, a més d'informar sobre rutes de senderisme i BTT, espais protegits i càmpings, entre altres recursos.

L'assistència a aquest certamen suposa un reforç de la promoció de la Comunitat Valenciana a Bèlgica, donat l'interés que mostra aquest públic per aquest tipus d'activitats i recursos, detalla la Generalitat en un comunicat.

"Qualitat, diferenciació, capital humà"

Durant l'any passat van visitar la Comunitat un total de 464.508 turistes belgues, un 23,3% més que l'any anterior. La despesa que aquests van realitzar va aconseguir els 408 milions d'euros, un 19,2% més interanual.

Davant aquestes xifres, el titular de Turisme, Francesc Colomer, apunta com a objectiu incrementar el nombre de visitants belgues per a desestacionalitzar oferta.

"2018 serà l'any en què consolidem la nostra estratègia vinculada a l'hospitalitat, tan lligada a la societat valenciana. No podem competir en preu, però sí en la qualitat, diferenciació, capital humà i hospitalitat", ha emfatitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento