Comunitat Valenciana

Oltra a Bonig: "El que trenca Espanya és la corrupció i el mal govern i aquest Consell està cosint i unint"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha enlletgit a la líder dels 'populars' a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, les seues paraules en el Senat on va dir que Ximo Puig "prefereix el projecte nacionalista de ruptura amb Espanya". "El que trenca Espanya és la corrupció, el mal govern i la incapacitat per a solucionar els problemes dels ciutadans", ha subratllat.
Mónica Oltra
Mónica Oltra
GVA
Mónica Oltra

Així ho ha indicat Oltra la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha defès que l'actual Consell està "cosint, col·laborant i unint" i ha remarcat que li agradaria que "pujara el nivell de la dialèctica entre oposició i Consell".

En aquest sentit, ha ironitzat amb aquestes paraules de Bonig en assenyalar que "és d'agrair que ens done tant de poder com per a trencar Espanya". "La continència verbal a vegades és una bona consellera", li ha indicat, per a assenyalar que "quan un diu eixes barbaritat la gent acaba per no creure-ho".

"Açò com la faula del llop en la qual al final ningú es creu que vé. Aquesta senyora diu que vé el llop i que anem a trencar Espanya, quan el que trenca és la corrupció, el mal govern, la paràlisi i la incapacitat per a solucionar els problemes dels ciutadans", ha remarcat.

Així mateix, ha indicat que el fet que "l'Estatut porte paralitzat anys en el Congrés dels Diputats, que la Comunitat tinga menys finançament del que és just o que no s'aproven els Pressupostos Generals de l'Estat" també "trenca Espanya". "Això és el que hauria de preocupar la senyora Bonig", ha considerat.

En aquest sentit, ha reivindicat que el Consell treballa perquè hi haja una reforma constitucional, s'arregle el problema territorial i hi haja un projecte d'Estat "fort, que es base en la diversitat, la cohesió social i el benestar de les persones". "Estem cosint, unint, col·laborant i millorant", ha subratllat.

Oltra ha subratllat que la voluntat de l'executiu valencià és la de "millorar la vida dels valencians", com, al seu juí, demostra el fet que en dos anys i mig la corrupció no és la segona preocupació dels valencians. "Està bé que la gent es preocupe d'altres coses", ha assenyalat en referència al baròmetre 2017 de la Generalitat que apunta a un descens de la inquietud dels valencians per la corrupció.

La portaveu del govern autonòmic ha indicat que tots els divendres es debat en el ple del Consell "algun empastre" de l'antic govern del PP que l'actual Consell "soluciona". "Aquest govern arregla les coses i millora la vida de la gent", ha emfatitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento