Ford Almussafes signa amb els sindicats el nou acord de competitivitat
Ford Almussafes signa amb els sindicats el nou acord de competitivitat FORD

La direcció de la planta de Ford Almussafes i els sindicats representants dels treballadors han rubricat aquest divendres l'acord de competitivitat 'Horitzons 2020s', segons ha informat l'empresa en un comunicat.

El document que va ser acceptat per UGT i CCOO, i posteriorment van aprovar els empleats de la factoria valenciana en un referèndum que es va saldar amb el 51,23% dels vots a favor.

Segons el director general de Fabricació, Dionisio Campos, "la signatura d'aquest acord, el millor del sector, garanteix l'estat de benestar actual i de futur". "L'estreta col·laboració i el diàleg entre la companyia i la representació social ha sigut clau per a tornar a aconseguir un acord que assegure la competitivitat i, per tant, el futur de la fàbrica valenciana", ha subratllat.

Les negociacions mantingudes des de mitjan novembre de 2017 entre la direcció i el comité d'empresa han acordat pujades salarials al llarg dels tres anys inclosos en l'acord de competitivitat (2019-2021).

A més, s'amplia als més de 4.000 contractats des de 2013 la possibilitat d'adscripció al pla de previsió per a la jubilació existent i es manté el programa de jubilacions parcials.

També es renova un programa d'escola d'aprenents amb tres noves promocions i amb compromís d'ocupació de 20 persones per promoció.

Consulta aquí más noticias de València.