Toni Cantó: "Ciutadans no discriminarà cap comerç per la llengua oficial que utilitze"
Toni Cantó: "Ciutadans no discriminarà cap comerç per la llengua oficial que utilitze" CS

Així ho ha asseverat el parlamentari, que aquest divendres ha mantingut una reunió amb empresaris, autònoms i associacions de comerç en una cafeteria de Burjassot (València) que va ser criticada en les xarxes socials per una regidora de Compromís de la població que va assegurar que no havia pogut esmorzar allí per "problemes lingüístics" perquè "no coneixien el significat de la paraula 'pa'".

Amb aquesta trobada, Cantó ha volgut recolzar "a els qui el govern local assenyala per no usar la llengua que imposa Compromís". A més, ha anunciat que des del grup municipal de la formació taronja a Burjassot s'elaborarà "un Pla d'Acció Comercial (PAC) que serà consensuat amb tots els agents implicats en el sector" i ha assegurat que "la nova Llei d'Autònoms de Ciutadanss afavorirà l'impuls que han de prendre les pimes de Burjassot en els pròxims mesos".

Per la seua banda, el diputat autonòmic i coordinador de Ciutadans Burjassot, Toni Subiela, ha subratllat que "el comerç de proximitat és essencial per a Ciutadanss".

Consulta aquí más noticias de València.