Comunitat Valenciana

Dos detinguts in fraganti quan forçaven màquines escurabutxaques en un bar a Alacant

  • La Policia Nacional ha detingut dos homes espanyols de 32 i 45 anys en ser sorpresos pels agents en l'interior d'un bar d'Alacant mentre forçaven les màquines escurabutxaques, segons ha informat aquest cos policial en un comunicat.
Detinguts per forçar dos màquines escurabutxaques en un bar d'Alacant
Detinguts per forçar dos màquines escurabutxaques en un bar d'Alacant
CNP
Detinguts per forçar dos màquines escurabutxaques en un bar d'Alacant

Els fets van tindre lloc durant la matinada del 6 de febrer, quan el propietari d'un bar situat en la zona centre de la ciutat d'Alacant va alertar la Sala Operativa de la Policia Nacional que estava veient en eixe moment a través de les càmeres de video vigilància a dos homes forçant les màquines escurabutxaques.

Quan la patrulla va arribar al local va veure la reixa de la finestra forçada, per la qual cosa els policies van sospitar que els lladres podrien trobar-se encara en el seu interior. Així, van establir un dispositiu coordinat per a accedir i detindre els dos individus.

Quan els agents van accedir a l'establiment van trobar una màquina escurabutxaques forçada i als dos homes forçant l'altra, per la qual cosa van procedir in situ a la detenció de tots dos per un delicte de robatori amb força.

Els agents els van intervenir en el moment de la detenció prop de 600 euros procedents de les màquines, un passamuntanyes i un tapaboques per a camuflar-se.

Una vegada en les dependències de la Comissaria Provincial d'Alacant van comprovar que a un dels detinguts li constava en vigor una reclamació del Jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant sobre la base d'un altre robatori amb força i que tenia 28 detencions anteriors.

La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant i els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento