La Comunitat Valenciana, en avís groc per temperatures molt baixes de fins a -8º en l'interior
La Comunitat Valenciana, en avís groc per temperatures molt baixes de fins a -8º en l'interior EUROPA PRESS

La predicció apunta a cels poc nuvolosos que augmentaran a intervals nuvolosos a la vesprada. Les temperatures romandran sense canvis, encara que les màximes pujaran en l'interior de la mitat nord.

Aemet ha previst gelades generalitzades en l'interior, febles en general, així com en l'interior de les zones litorals. En el nord i interior de Castelló bufarà vent del nord-oest moderat augmentant a fort al final del dia, mentre que en la resta serà variable fluix en general.

En la província d'Alacant, els termòmetres oscil·laran a Alcoi entre els -2 i els 9 graus, a la ciutat d'Alacant entre 3 i 12, a Dénia entre 4 i 11 i a Orihuela entre 2 i 13.

Així mateix, a Castelló, la capital de la Plana registrarà valors entre 2 i 12 graus, Morella entre -8 i 4, la Vall d'Uixó entre 1 i 12 i a Vinaròs les temperatures estaran entre 3 i 12 graus.

Finalment, en la província de València, les mínimes i màximes seran de 3 i 12 graus a Gandia, i de 2 i 12 en la capital, mentre que en zones d'interior com Ontinyent se situaran entre 2 i 10 graus i a Requena entre -4 i 10 graus.

Consulta aquí más noticias de València.