Comunitat Valenciana

Ribó reconeix contactes amb Juan Roig per a un possible pavelló però diu que és una possibilitat i demana prudència

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reconegut aquest dimecres que l'Ajuntament manté contactes amb l'empresari valencià Juan Roig sobre la possibilitat de construir un nou pavelló de basket en la ciutat com aquest últim ha plantejat però ha assenyalat que és una "possibilitat" i ha demanat "prudència".
Juan Roig parla en la presentació de L'Alqueria
Juan Roig parla en la presentació de L'Alqueria
VALENCIA BASKET
Juan Roig parla en la presentació de L'Alqueria

"Evidentment, estem parlant amb Roig sobre aquesta possibilitat. En el moment en que puguem avançar idees ho direm. És molt ràpid i vull ser molt prudent amb aquestes coses", ha manifestat el primer edil.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació abans d'iniciar un recorregut amb bicicleta per la ciutat al costat del ciclista Pedro Delgado, preguntat per les negociacions amb Juan Roig respecte a la construcció d'un nou pavelló de basket a València.

El responsable municipal ha asseverat que vol ser "molt prudent" en aquest tema. "Estem parlant, com estem parlant amb moltes empreses espanyoles i no espanyoles, estrangeres, perquè s'instal·len coses ací", ha exposat, alhora que ha descartat "entrar detalladament".

"Aquesta setmana ha passat més d'una i la setmana passada més de dos, d'empreses significatives i d'esdeveniments significatius", ha agregat. Després d'açò, ha reiterat que cal ser "prudent" abans que els projectes es materialitzen.

Preguntat per la fórmula de la subhasta pública de sòl com a possibilitat per a adquirir per part de Roig el terreny necessari per a un possible nou pavelló, Ribó ha demanat una altra vegada prudència. "Ja veurem. Anem a ser molt prudents. En aquests moments estem veient les possibilitats i hi ha diverses. Preferisc no entrar en més detalls", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento