Ribó reconeix contactes amb Juan Roig per a un possible pavelló però diu que és una possibilitat i demana prudència
Ribó reconeix contactes amb Juan Roig per a un possible pavelló però diu que és una possibilitat i demana prudència VALENCIA BASKET

"Evidentment, estem parlant amb Roig sobre aquesta possibilitat. En el moment en que puguem avançar idees ho direm. És molt ràpid i vull ser molt prudent amb aquestes coses", ha manifestat el primer edil.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació abans d'iniciar un recorregut amb bicicleta per la ciutat al costat del ciclista Pedro Delgado, preguntat per les negociacions amb Juan Roig respecte a la construcció d'un nou pavelló de basket a València.

El responsable municipal ha asseverat que vol ser "molt prudent" en aquest tema. "Estem parlant, com estem parlant amb moltes empreses espanyoles i no espanyoles, estrangeres, perquè s'instal·len coses ací", ha exposat, alhora que ha descartat "entrar detalladament".

"Aquesta setmana ha passat més d'una i la setmana passada més de dos, d'empreses significatives i d'esdeveniments significatius", ha agregat. Després d'açò, ha reiterat que cal ser "prudent" abans que els projectes es materialitzen.

Preguntat per la fórmula de la subhasta pública de sòl com a possibilitat per a adquirir per part de Roig el terreny necessari per a un possible nou pavelló, Ribó ha demanat una altra vegada prudència. "Ja veurem. Anem a ser molt prudents. En aquests moments estem veient les possibilitats i hi ha diverses. Preferisc no entrar en més detalls", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.