Oltra: "Tots els camins porten a Gürtel perquè tots els casos apunten al finançament il·legal del PP"
Oltra: "Tots els camins porten a Gürtel perquè tots els casos apunten al finançament il·legal del PP" GVA

Oltra s'ha referit així, després de la presentació de la II Setmana Ciclista Valenciana, a la citació com investigat per part del jutjat d'Instrucció número 17 de València a l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps en una causa oberta per presumptes irregularitats en la construcció del Circuit de la F1 a València.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que s'està "apuntant a una connexió òbvia entre el cas Valmor i la Fórmula 1 i el presumpte finançament il·legal del PP".

Així, ha explicat que el que s'està investigant en Valmor "s'ha de posar en connexió amb els més de 40 milions que es van saquejar de les arques públiques i que part d'elles han anat a parar presumptament a les arques del PP ".

De fet, ha recordat que "els empresaris que han declarat en el cas Gürtel han reconegut haver finançat de forma il·legal al PP", la qual cosa és "una manera d'haver competit" en les eleccions "trencant el principi de desigualtat i la legalitat".

"Pareix que cada gran esdeveniment que s'organitzava a la Comunitat Valenciana tenia com finalitat finançar de manera irregular al PP", ha postil·lat.

Consulta aquí más noticias de València.