Puig veu les primàries del PSPV com a procés de "democratització" per a "major transparència i capacitat de discussió"
Puig veu les primàries del PSPV com a procés de "democratització" per a "major transparència i capacitat de discussió" EUROPA PRESS

Puig s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació durant la inauguració del certamen Cevisama en Fira València, preguntat per la victòria de la primera tinent d'alcalde i portaveu socialista, Sandra Gómez, en les primàries del PSPV-PSOE d'aquesta ciutat per a designar a la candidata a la secretària general d'aquesta formació.

"Les primàries socialistes són processos que tenen a veure amb la democratització", ha respost el responsable autonòmic, que ha indicat que la "regeneració democràtica passa per que els partits polítics tinguen cada vegada major transparència i major capacitat de discussió entre els seus militants".

Ximo Puig ha assenyalat que les dos han de donar-se, "sobretot, pensant en la ciutadania". Referent a açò, ha agregat que "els partits polítics no són una fi en si mateix" i ha precisat que "el PSOE és un instrument de canvi i un instrument de millora i de transformació de la societat".

Consulta aquí más noticias de València.