Comunitat Valenciana

Alzira decreta un dia de dol oficial en memòria del cadet mort en un partit

  • Va faltar el passat dissabte mentre disputava un partit de futbol a Ontinyent.
  • Una SAMU es va desplaçar fins al camp, però només va poder confirmar la defunció.
El cadet de l'UD Alzira mort, Nacho Barberà
El cadet de l'UD Alzira mort, Nacho Barberà
UD ALZIRA TWITTER
El cadet de l'UD Alzira mort, Nacho Barberà

L'Ajuntament d'Alzira (València) ha decretat un dia de dol oficial en memòria del jugador de la UD Alzira Nacho Barberà, mort aquest passat dissabte mentre disputava un partit de futbol a Ontinyent.

Des del consistori de la localitat valenciana s'han suspés tots els actes, per la qual cosa s'ha anul·lat la visita del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, i les banderes de l'edifici onejaran a mitja asta, segons ha informat el consistori.

El jove va morir el dissabte quan jugava un partit de la categoria Preferent cadet en el camp de la Puríssima d'Ontinyent. El club ha demanat que es realitze un homenatge al mort en l'enterrament, que serà el dimarts a les 11.00 en el Tanatori d'Alzira, en el qual els assistents porten un braçalet roig de capità i el xandall, bufanda o qualsevol peça de la UD Alzira.

Homenatge públic

"Tots amb el Cholito!! (Nacho era un gran aficionat de l'Atleti) Homenatgem al nostre capità!! Demà dimarts, acudiu al sepeli (11 h. en el Tanatori) amb un braçalet roig de capità i el xandall, bufanda o qualsevol peça de la UD Alzira", demana el club en el seu compte de Twitter.

El jove va morir mentre disputava un partit de futbol base a Ontinyent (València). Els serveis sanitaris van rebre l'avís cap a les 19.15 hores del dissabte. Fins al camp de futbol es va desplaçar una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va confirmar la defunció del menor, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Davant aquest succés, l'equip d'Alzira (València) on Nacho jugava, i que ha rebut el condol de clubs i professionals de tota Espanya, va acordar suspendre tots els partits dels equips de futbol base, tant a casa com de visitants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento