Comunitat Valenciana

La candidatura de Girau exigeix a la direcció el PSPV "imparcialitat" en el procés de primàries

  • La candidatura de Maite Girau a la secretaria general del PSPV-PSOE a València ha exigit aquest divendres a la direcció del partit a la Comunitat Valenciana i en la capital valenciana "la imparcialitat que mereix" el procés de primàries en el qual la regidora d'Esports i Sanitat en aquesta ciutat competeix amb la primera tinent d'alcalde i portaveu socialista en l'Ajuntament, Sandra Gómez.

La candidatura de Girau ha considerat, en al·lusió als censos per a la celebració d'aquestes primàries diumenge que ve, que "a la vista de les notícies publicades no pareix que s'estiga donant" la "imparcialitat" que reclama.

En aquest sentit, ha rebutjat menyscabar "a la Direcció Federal amb innecessaris enfrontaments" i danyar "la imatge del PSOE per interessos personals". Igualment, aquesta candidatura ha defès "la participació de les i els militants" i ha assenyalat que "mai" estarà per restringir-la. Referent a açò, ha agregat "legítimament" els militants tenen "dret a formar part activa dels processos democràtics" del partit.

"Des d'aquesta candidatura seguirem treballant per al normal desenvolupament del procés de primàries en la ciutat de València", ha agregat la candidatura de Maite Girau, que ha afirmat que aquest procés és i ha de ser "un exercici de democràcia interna per a l'elecció" de la secretaria general del PSPV-PSOE de la capital valenciana.

Així mateix, ha expressat el seu "respecte a les decisions preses pels òrgans de govern" del partit i ha dit que no se li ocorreria "dubtar de l'equanimitat dels citats òrgans ni fer juís de valor que menyscaben les seues decisions ni la transparència de les mateixes".

La candidatura de Girau ha rebutjat declaracions que posen "en dubte" el procés de primàries per a la secretaria general dels socialistes de València i ha assegurat que aquest s'està "duent a terme amb tota normalitat i des del respecte des del primer moment".

Amb tot, ha confiat que "la calma es reinstaure de nou en el normal desenvolupament d'aquest procés sense més contratemps". "Respectem el nostre partit i els seus òrgans de decisió i esperem que així siga per part de l'altra candidatura", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento