Comunitat Valenciana

Classes suspeses i rescat de vehicles en diverses poblacions de la Comunitat Valenciana per la neu

  • El temporal de neu que afecta part de la Comunitat Valenciana, especialment al nord de la província d'Alacant, està provocant que alguns vehicles hagen de ser rescatats, en haver quedat bloquejats, i que les classes s'hagen suspès en els centres educatius d'algunes poblacions.

En concret, no s'està desenvolupant l'activitat lectiva en el col·legi i l'institut de les localitats de Benilloba, la Torre de les Maçanes, el CRA de Mariola-Benicadell, Tàrbena i Benifato, han informat des de la Conselleria d'Educació.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alcoi ha apuntat que s'ha tancat al trànsit l'accés al parc natural de la Font Roja i que la neu ha començat a caure sobre la ciutat a partir de les 09.30 hores, encara que sense arribar a quallar.

On si ha quallat la neu ha sigut en la zona esportiva d'Alcoi, per la qual cosa, encara que l'alerta per neu acabava a les 12.00 hores d'aquest divendres, des del Consistori s'ha insistit que en funció de l'evolució meteorològica s'informarà sobre la possible suspensió de les activitats esportives previstes per a aquest cap de setmana.

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha hagut d'intervenir per a ajudar el conductor d'un cotxe que s'havia quedat bloquejat en la CV-752 entre Tàrbena i Castell de Castells.

CARRETERES

Segons la informació actualitzada de l'estat de les carreteres del Centre de gestió i seguretat viària, hi ha restriccions al pas de camions a causa de la neu en punts de l'A-7, a l'altura del Port d'Albaida, així com en la CV-712 en Margarida-Vall d'Ebo, la CV-70 i la CV-700 a Muro d'Alcoi-Alfara.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento