Comunitat Valenciana

EQUO critica el cessament de Julià Álvaro i ho qualifica de "galtada a l'ecologisme polític"

  • EQUO ha criticat el cessament de Julià Álvaro com a secretari autonòmic de Medi ambient i ho ha qualificat de "galtada a l'ecologisme polític".

Per al partit verd, amb aquest cessament el Govern valencià "demostra que les polítiques ambientals no són una verdadera prioritat" i creuen que "s'ha optat per cedir davant les pressions empresarials enfront de les polítiques valentes dutes a terme per Julià Álvaro".

Des d'EQUO consideren que la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, "no està demostrant una verdadera voluntat de canvi polític i ha cedit a les pressions dels poderosos cessant la figura més incòmoda per al sistema".

"No ens cap cap dubte que el cessament és una resposta a pressions per les polítiques dutes a terme i és la culminació de mesos de travetes i obstacles a les polítiques ambientals", ha declarat el coportaveu d'EQUO i diputat en el Congrés, Juantxo López d'Uralde. "Aquest cessament és una galtada sense pal·liatius a l'ecologisme polític en la cara de Juliá Álvaro i una demostració del poc que es valoren les polítiques ambientals", ha reiterat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento