Comunitat Valenciana

Trasmediterranea comença a operar en Setmana Santa la línia que connecta Gandia i Eivissa en dos hores

  • Trasmediterranea comença a operar la línia d'alta velocitat Gandia-Eivissa (Sant Antoni) a partir del 28 de març, amb motiu de la celebració de Setmana Santa, que uneix les dos destinacions turístiques en dos hores, segons ha informat la línia en un comunicat.
Trasmediterranea comença a operar des de Gandia en setmana santa
Trasmediterranea comença a operar des de Gandia en setmana santa
TRASMEDITERRANEA
Trasmediterranea comença a operar des de Gandia en setmana santa

La ruta estarà activa els dies 28 i 29 de març i 1 i 2 d'abril a través del ferri Almudaina Dos, per a començar de manera regular amb l'arribada de l'estiu.

La companyia manté així el seu compromís d'unir els dos pols turístics d'Eivissa i Gandia durant la temporada alta "després del bon acolliment d'aquesta ruta des del seu llançament, el passat any", han destacat.

Sobre aquest tema, el director Comercial de Trasmediterranea, Miguel Pardo, ha destacat que "Gandia ens va donar un acolliment fantàstic a la nova línia", per la qual cosa "no només anem a repetir sinó que anem a fer molt més perquè els clients la van valorar com la millor línia de Trasmediterránea".

Per la seua banda, l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha agraït de nou l'aposta d'aquesta localitat i ha destacat que la iniciativa ha permès dinamitzar la zona del Grau. "Per a la companyia és un orgull saber que s'han generat grans oportunitats de negoci en tots dos extrems de la línia, activant encara més l'economia de tots dos destinacions", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento