Comunitat Valenciana

Benilloba (Alacant) suspèn aquest divendres les classes pel temporal de neu que assota el nord de la província

  • El temporal de neu que afecta el nord de la província d'Alacant ha obligat a suspendre les classes en el col·legi i l'institut de la localitat de Benilloba (Alacant), segons ha confirmat l'Ajuntament a través del seu compte de Twitter.
La neu referma sobre el barri de Batoi a Alcoi
La neu referma sobre el barri de Batoi a Alcoi
EUROPA PRESS
La neu referma sobre el barri de Batoi a Alcoi

Així mateix, l'Ajuntament d'Alcoi ha indicat a Europa Press que s'ha tancat al trànsit l'accés al parc natural de la Font Roja i que la neu ha començat a caure sobre la ciutat a partir de les 09.30 hores, encara que sense arribar a quallar.

On si ha quallat la neu ha sigut en la zona esportiva d'Alcoi, per la qual cosa, encara que l'alerta per neu acabava a les 12.00 hores d'aquest divendres, des del Consistori s'ha insistit que en funció de l'evolució meteorològica s'informarà sobre la possible suspensió de les activitats esportives previstes per a aquest cap de setmana.

Per la seua banda, el Consorci Provincial de Bombers ha hagut d'intervenir per a ajudar el conductor d'un cotxe que s'havia quedat bloquejat en la CV-752 entre Tàrbena i Castell de Castells.

CARRETERES

Per la seua banda, des del Centre de Gestió de Trànsit han confirmat que la neu s'està deixant sentir sobre les vies entre Onil (l'Alcoià) i Xixona (l'Alacantí), i encara que està quallant sobre la calçada no està afectant la circulació de moment.

Amb tot, la pàgina web de la DGT assenyala incidències per meteorologia adversa en la CV-794 a Bocairent; CV-657 a Fontanars dels Alforins; CV-800 a Xixona; CV-81 a Bocairent; i, en la CV-803 a Onil.

La neu s'ha deixat sentir en les comarques alacantines de l'Alcoià, l'Alacantí, El Comtat, Marina Alta i la Vall d'Albaida (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento