Comunitat Valenciana

Educació proposa més de 3.600 vacants definitives per al pròxim curs per a "estabilitzar les plantilles docents"

  • La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport proposa més de 3.600 vacants definitives per al pròxim curs per a "consolidar l'objectiu d'estabilitzar les plantilles docents", segons ha informat el titular d'aquest departament del Govern autonòmic, Vicent Marzà.

L'administració educativa ha informat als sindicats en mesa de negociació sobre la proposta de places vacants per al pròxim curs que permeten al professorat que no ho tinga, accedir a una destinació definitiva.

La proposta per al pròxim curs és de 3.673 places vacants dels cossos de mestres, professorat de Secundària, d'escoles oficials d'idiomes, de Formació Professional, d'escoles d'adults, catedràtics de Música i Arts Escèniques, professorat de Música i Arts Escèniques, professorat d'Arts Plàstiques i Disseny i altres cossos docents.

Aquesta mesura, expliquen des del departament de Campanar, té com a objectiu "fomentar la qualitat educativa per a l'alumnat d'escoles i instituts, ja que ajuda a treballar en equips de professorat més estables i que curs a curs es puguen dur a terme projectes pedagògics consolidats, així com millorar les condicions del professorat".

PERÍODE D'UN MES

La proposta, afigen, es treballarà amb els sindicats i en el període d'un mes s'oferiran aquestes places a aquell professorat valencià que faça la tramitació de concurs de trasllats.

La intenció és "fomentar la qualitat educativa per a l'alumnat d'escoles i instituts, ja que ajuda a treballar en equips de professorat més estables i que curs a curs es puguen dur a terme projectes pedagògics consolidats i millorar les condicions del professorat valencià".

A aquestes places accedeix fonamentalment el professorat que encara no té una destinació definitiva i aquells docents que acaben el seu període de pràctiques i se'ls vol garantir una destinació definitiva per al pròxim curs, incideixen.

Segons el conseller Marzà, d'aquesta manera "es consolida l'objectiu d'estabilitzar les plantilles docents amb més de 3.600 vacants definitives per al pròxim curs".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento