Comunitat Valenciana

Detingut un espanyol a Elx per enaltir els atemptats de l'ISIS i humiliar a les víctimes en xarxes socials

  • ALACANT, 1 (EUROPA PRESS)
Detingut a Elx per enaltir els atemptats de l'ISIS
Detingut a Elx per enaltir els atemptats de l'ISIS
MINISTERIO DEL INTERIOR
Detingut a Elx per enaltir els atemptats de l'ISIS

Agents del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil han detingut en Elx (Alacant) un home espanyol de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte de col·laboració amb el grup terrorista DAESH i que suposadament es dedicava a enaltercer en les xarxes socials atemptats terroristes perpetrats per l'ISIS i considerava uns "herois" a tots els màrtirs de la Yihad islàmica.

Segons ha informat aquest dijous el Ministeri de l'Interior, el detingut portava pràcticament 10 anys sense eixir de la seua casa, no es parlava amb la seua família, va deixar els estudis als 16 anys i mai ha treballat. Aquesta persona suposadament humiliava a les víctimes dels atemptats arribant a proclamar en un dels seus missatges: "Déu beneïsca a Al·là, matar a tots els croats d'aquest beneït planeta. La fi dels infidels va a passos engegantits".

A més, presumptament feia mofa dels quals van perdre les cames en un dels atemptats de Londres (el Regne Unit), considerava uns "herois" a tots aquells que s'uneixen a la "Yihad contra els Croats occidentals" i aplaudia els atemptats terroristes comeses "contra el corrupte Estat Crouat".

El presumpte terrorista, que també es va burlar de les víctimes dels atemptats d'aquest estiu a Barcelona i Cambrils, va deixar els estudis als 16 anys i mai ha treballat, segons el Ministeri, que afig que eixa "falta d'activitat li ha fet perdre bona part de la seua massa muscular". A més, "mostrava una falta d'afectivitat total amb la seua família, a la qual ni tan sols dirigia la paraula".

Durant el registre, el detingut es va mostrar "igualment altiu, traslladant el seu menyspreu i amb una absència total de preocupació per les conseqüències de les seues accions, donant a entendre que era alguna cosa que esperava".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento