Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes per falsificació després d'intervenir-los 28 bitllets il·legals de 50 i 20 euros

  • La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) a dos homes 38 i 52 anys per un delicte de falsificació de moneda després de sorprendre'ls en possessió de 25 bitllets de 50 i 3 bitllets de 20 euros falsificats, segons ha informat la Comandància en un comunicat.
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Agent de Policia, en una imatge d'arxiu

Agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana van observar mentre patrullaven de paisà a un home que ja coneixien d'anteriors intervencions en una actitud "esquiva", per la qual cosa van començar a vigilar-ho de manera discreta fins que van observar com s'intercanviava alguna cosa amb una altra persona.

En eixe moment, els policies es van acostar i van procedir a la identificació dels dos homes i en un escorcoll superficial van trobar en les butxaques d'un d'ells 9 bitllets de 50 euros i 3 bitllets de 20 euros falsificats.

Els agents van comprovar que malgrat la qualitat de la impressió, es tractaven de bitllets falsificats, ja que els faltaven mesures de seguretat tals com la banda holográfica lateral, la tinta OVI utilitzada per a la impressió dels bitllets de 50 i la microimpresión utilitzada en la fabricació de la moneda.

VENIA ELS BITLLETS FALSOS DE 50 EUROS A 15 EUROS

El detingut va confessar abans els agents que havia portat els bitllets des d'Itàlia i que havia arribat a un acord amb l'altre identificat per a vendre-li cadascun dels bitllets falsos de 50 euros per 15 euros.

Els agents van registrar el seu vehicle on es van localitzar altres 16 bitllets de 50 euros en l'interior d'una maleta disposats per a la seua venda.

Finalment els agents van procedir a la detenció dels dos homes, de nacionalitats italiana i espanyola, als quals van acusar d'un delicte de falsificació de moneda pel qual van ser posats a la disposició del Jutjat del Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento