Martínez ha indicat en un comunicat que existeix una "relació directa entre les comunitats autònomes pitjor finançades, les més endeutades i les que més han hagut de recórrer a els préstecs del FLA".

"Els préstecs del FLA no suposen cap solució a l'infrafinançament perquè són préstecs a retornar amb interessos que a més imposen mecanismes de control addicionals del Govern per a aprofundir les seues polítiques d'austeritat i asfíxia sobre les comunitats autònomes", ha assenyalat.

En el mateix sentit, ha afegit que el Govern del PP "no només tracta de justificar l'injustificable, sinó que ha faltat a les seues promeses sobre la reforma del sistema de finançament autonòmic i ha tractat d'imposar-li noves retallades a la Generalitat Valenciana".

Així mateix, s'ha referit a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a qui ha advertit que "hauria de defendre els interessos dels valencians davant el seu partit en comptes de complimentar a qui ens insulta". "El PP ha perdut tota credibilitat per a defendre la Comunitat Valenciana primer negant-se a sumar-se a la reivindicació per un finançament just i ara amb el seu servilisme al discurs del Govern", ha lamentat.

Consulta aquí más noticias de València.