Comunitat Valenciana

Bonig subratlla que el PP està preparat per a governar en 2019: "Estem dempeus i anem a batallar i guanyar"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha subratllat aquest dimecres que la seua formació, malgrat tot el que ha viscut a la Comunitat Valenciana, està "dempeus, viva" i va a "batallar" per a "guanyar i governar" la Generalitat en 2019. "El PPCV i aquesta presidenta tenen el valor per a continuar, treballar, guanyar i governar", ha subratllat.

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en un esmorzar informatiu del Fòrum Europa Tribuna Mediterrània en el qual ha estat acompanyada per la vicepresidenta del Govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, en ser preguntada per si el PP ja té candidat per a l'alcaldia de València de cara als comicis autonòmics i municipals de 2019.

Sobre aquest tema, Bonig ha assenyalat que la insistència d'eixa pregunta demostra que hi ha "una sana obsessió" per conéixer al candidat 'popular' perquè "estan convençuts que anem a guanyar i governar".

Preguntada per si es barreja la diputada del PP en les Corts María José Català o l'eurodiputat Esteban González Pons com a possibles aspirants, ha destacat que tots dos són "dos persones magnífiques" i compten amb la seua "total confiança", però ha remarcat que el PP triarà "al millor candidat per a guanyar la ciutat de València".

Per a la presidenta del PPCV, ja s'està en campanya electoral i el que va a fer el seu partit és buscar als millors candidats en les tres províncies per a poder guanyar, així com desenvolupar un projecte "il·lusionant", comunicar-ho a la gent i "sumar a més i més persones".

"Uns altres es dediquen a plorar permanentment i de tant en tant governen", ha indicat per a subratllar que el PP està "absolutament preparat" i per açò els "ataquen tant".

"Ha passat molt aquest partit a la Comunitat i, així i tot, estem dempeus, vius i anem a batallar, a guanyar i a governar", ha resolt Isabel Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento