Comunitat Valenciana

Compromís denuncia un nou retard de l'AVE Castelló-Madrid de 15 minuts

  • Els senadors de Compromís Carles Mulet i Jordi Navarrete han denunciat aquest dimecres un nou retard de 15 minuts en el "pseudo" AVE Castelló-Madrid, que asseguren que han viscut en primera persona.
Compromís denuncia un nou retrasod l'AVE Castelló-Madrid
Compromís denuncia un nou retrasod l'AVE Castelló-Madrid
COMPROMÍS
Compromís denuncia un nou retrasod l'AVE Castelló-Madrid

Segons han denunciat en un comunicat, la línia d'alta velocitat entre les dos ciutats "contínuament està patint tot tipus de contratemps des de la seua inauguració la setmana passada". En aquest cas, destaquen que el tren que ha eixit "puntual" a les 6.15 de Castelló ha arribat a València per a l'eixida a les 7.10 cap a Madrid.

El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha criticat que aquest tren "costa ara exactament el mateix temps que costava desplaçar-se fa deu anys en Rodalies entre Castelló i València, temps que s'han dedicat a allargar per a una precarització conscient del servei".

Segons Mulet, "aquest tren ha continuat des de València cap a Madrid i a mig camí entre les dos capitals ja s'ha anunciat que arribava amb 15 minuts de retard". "No podem entendre què maledicció i càrrega negativa aporta l'eixida de Castelló per a ocasionar retards posteriors. Es tracta de vagons antics i incòmodes", ha lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento