Comunitat Valenciana

Fiscalia demana 10 anys per a un home per agredir la seua parella a la qual va arribar a refregar-li femta per la cara

  • La Fiscalia Provincial de València reclama 10 anys i huit mesos de presó per a un home acusat d'agredir la seua parella de fet i a la qual va arribar a refregar-li femta per la cara i el pèl. En una ocasió, després d'una palissa, la víctima va perdre una dent.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia de València

Així consta en la qualificació provisional del ministeri públic, a la qual ha tingut accés Europa Press, en la qual la fiscal acusa l'home d'un delicte de violència domèstica; dos maltractaments en l'àmbit familiar; lesions; un altre delicte contra la integritat moral i un de detenció il·legal.

Al costat de la pena de presó, la Fiscalia sol·licita prohibició d'acostament a la víctima i, en concepte de responsabilitat civil, que s'indemnitze a la parella en les quantitats que es determinen en execució de sentència per les lesions patides. També li demana 6.000 euros per dany moral.

Les presumptes agressions es remunten a gener de 2015 quan, segons arreplega l'escrit fiscal, l'home va agredir la seua parella en l'interior d'un vehicle en una via pública de València. La va agarrar fortament del cap i la va colpejar contra el canvi de marxes. Aquests fets no van ser denunciats i no consten lesions.

Igualment, a principis de febrer, va agredir novament la dona en el domicili que compartien en la ciutat, llançant-la contra el sòl i pressionant-li el pit amb les cames.

Uns dies més tard -sempre segons el mateix escrit del ministeri públic-, va tornar a pegar-li en el cotxe, en San Antonio de Benagéber. Li va donar punyades i patades en la cara i en el cos fins a tirar-la al sòl, no sense abans cridar-la 'puta' i 'zorra'.

Com a conseqüència d'aquest últim incident, la dona va patir el trencament d'una dent i li va quedar com a seqüela anomalia per pèrdua òssia de l'os alveolar vestibular. En aquesta ocasió li va arribar a refregar la seua pròpia femta per la cara i el pèl.

Entretant, des de les 8 hores del dia 23 de febrer fins a les 20 del 25, en què va ser alliberada per la Policia, l'home va tancar a la dona en la seua casa de Mislata, impedint-li que poguera eixir de la mateixa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento