Comunitat Valenciana

Escola Valenciana llançarà un concurs de disseny per a crear la imatge de les Trobades 2019

  • Escola Valenciana llançarà en els pròxims mesos les bases d'un concurs de disseny per a crear la imatge de les Trobades 2019. El certamen comptarà amb un jurat especialitzat per a establir qual serà la imatge de les festes per la llengua de l'any pròxim.

Aquest cap de setmana, l'entitat cívica va celebrar en el campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València la Primera Trobada d'Entitats d'Escola Valenciana amb l'objectiu d'intercanviar experiències i convergir en les línies d'actuació que estaran presents en les Trobades 2018.

Un dels punts "més rellevants" que es van debatre a Alcoi va ser la conveniència d'obrir a la ciutadania la creació del disseny de les Trobades. Així, durant la jornada es va acordar llançar els pròxims mesos les bases d'aquest concurs de disseny, que comptarà amb un jurat especialitzat per a establir qual serà la imatge.

Les Trobades 2018 es desenvoluparan sota el lema 'Nosaltres, pel valencià' per a subratllar "la importància de la figura de Joan Fuster", recorden.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento