Comunitat Valenciana

Més de 3.000 persones visiten Les Arts en la 2a edició de Mozart Nacht und Tag

  • La iniciativa celebra el naixement del geni amb distintes representacions d'òpera, concerts, recitals, tallers i lectures.
  • La posada en marxa de la segona edició d'aquest festival ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada d'artistes i institucions.
  • El programa ha inclòs un taller didàctic per a 35 estudiants de Primària que han passat la nit en el teatre.
Activitats en Les Arts sobre Mozart
Activitats en Les Arts sobre Mozart
GVA
Activitats en Les Arts sobre Mozart

El Palau dels Arts Reina Sofia ha rebut la visita de més 3.000 persones aquest cap de setmana per a gaudir de les 25 activitats gratuïtes en els diferents espais i sales de l'edifici en la segona edició de 'Mozart Nacht und Tag'. El programa didàctic de Les Arts canalitza aquesta iniciativa que celebra el naixement del geni de Salzburg amb representacions d'òpera, concerts, recitals, música de cambra, xarres-café, tallers didàctics, lectures, cinema i una sessió DJ.

Així, des de les 20.00 hores del 27 de gener fins a les 21.00 hores del dia 28, la Sala Principal, l'Auditori, el Teatre Martín i Soler, l'Aula Magistral, l'Espai Los Toros i els vestíbuls de les sales del teatre han encadenat un complet programa per a tots els públics, que ha inclòs un taller didàctic per a 35 estudiants de Primària que han passat la nit en el teatre.

La posada en marxa de la segona edició de 'Mozart Nacht und Tag' ha sigut possible gràcies a la col·laboració desinteressada d'artistes i institucions: la Universitat de València, a través dels departaments de Filologia Anglesa i Alemanya; i el Conservatori Superior Salvador Seguí, de Castelló; els Conservatoris Joaquín Rodrigo, José Iturbi i número 1 de València.

Així mateix, han intervingut l'Institut de Secundària Lluís Vives, el Centre Plácido Domingo, l'Orquestra Infantil Scordae, l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la pianista Elisabethe Sirante, el DJ Eduardo Díaz, la solista de l'OCV Susana Gregorian i l'empresa Gourmet Catering & Espacios.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento