Comunitat Valenciana

Bonig (PPCV) espera que "com més prompte millor" es resolga el procés judicial de l''operació Taula'

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha admès aquest divendres que li agradaria que "com més prompte millor" es resolga el procés judicial de l''operació Taula', en la qual estan sent investigats diversos regidors del PP en l'Ajuntament de València.

Bonig, al final de la trobada que ha mantingut aquest divendres amb el president de la CEV, Salvador Navarro, ha recordat que l'expedient informatiu sobre els regidors investigats s'està instruint a Gènova, seu del PP nacional, i des del PPCV ja no tenen competència sobre aquesta qüestió.

No obstant açò, ha puntualitzat que li agradaria que "com més prompte millor" es resolguera aquest tema i una situació que "no és còmoda ni en el polític ni en el personal", encara que ha admès que és conscient de "l'escassetat de mitjans" que hi ha en la Justícia i de les garanties processals que "cal respectar".

"Nosaltres seguim treballant i el nostre portaveu en l'Ajuntament, Eusebio Monzó, està fent una tasca fonamental, jo tinc una implicació i la gestora està fent el seu treball. Que tinguen clar els valencians que anem a seguir lluitant per defendre els interessos dels valencians de la ciutat i de la tota la comunitat", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento