Comunitat Valenciana

Un conductor de l'EMT i tres passatgers resulten ferits lleus després de col·lisionar un autobús amb un cotxe a València

  • Un conductor de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i tres passatgers han resultat ferits lleus aquest divendres lleus com a conseqüència de l'accident entre un autobús i un vehicle en l'encreuament dels carrers Russafa i Marqués del Túria de València, segons han informat fonts de la Policia Local i l'EMT.
Lloc de l'accident
Lloc de l'accident
EUROPA PRESS/ GOOGLE MAPS
Lloc de l'accident

L'accident s'ha produït, segons l'EMT, en creuar-se un vehicle amb l'autobús de la Línia 2, que ha hagut de frenar, la qual cosa ha provocat que diversos passatgers caigueren al sòl.

La col·lisió ha tingut lloc en l'encreuament entre el carrer Russafa i la Gran Via Marqués del Turia, entorn de les 10.00 hores i ha causat congestió de trànsit en la zona. Fins al lloc de l'accident, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha enviat una ambulància del Suport Vital Bàsic i una no assistida.

Els efectius mèdics han atès in situ a tres persones i una dona ha sigut traslladada a l'Hospital Peset en presentar marejos, segons han informat fonts del CICU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento