Oltra demana a Camps que deixe el CJC: "L'amor a la Comunitat es demostra fent cas al poble a través de les Corts"
Oltra demana a Camps que deixe el CJC: "L'amor a la Comunitat es demostra fent cas al poble a través de les Corts" EUROPA PRESS

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en preguntar-li per què ocorrerà ara, després que les Corts hagen demanat la renúncia de Camps -amb els vots de PSPV, Compromís, Podem i Ciutadans- i aquest s'haja negat.

Sobre aquest tema, la vicepresidenta ha recordat que el CJC és l'òrgan que assessora al Govern valencià sobre la legalitat de les decisions que pren i sobre la normativa que aprova. Així, entén que és un "contrasentit" que "un senyor amb aquestes sospites, investigat en un cas de corrupció, sobre el qual han apuntat que movia els fils de la Gürtel, seguisca assegut com si no passara res en el CJC dient al Consell el que és legal o no".

"València -ha agregat- no vol als corruptes. Els que no han tingut amor a la Comunitat Valenciana ni a les seues gents són aquells que han permès que els diners que havien d'anar destinat a sanitat, educació o a crear llocs de treball se n'anara a finançar il·legalment al PPCV, a trages o a polseretes. Aquests són els que no volen la Comunitat, els corruptes que han saquejat".

Sobre aquest tema, s'ha preguntat: "Quin amor tenen els valencians que s'han dedicat a saquejar-nos, a dir-nos que la festa no s'acaba mai?". El Parlament valencià, ha afegit Oltra, ha demanat a Camps que se'n vaja i no hi ha hagut ni un sol vot en contra.

Al seu juí, "si Camps té vergonya i vol tant al poble valencià, hauria de fer-li cas al poble, que s'expressa en el Parlament, on quatre de cinc grups li han dit que se'n vaja", ha insistit.

Consulta aquí más noticias de València.