"Són dades francament positives que continuen consolidant la recuperació econòmica en la nostra Comunitat", ha assenyalat en un comunicat, en el qual ha ressaltat aquesta "bona evolució" a pesar que s'ha comptant "amb les pitjors condicions de finançament per part de l'Estat, tal com hem denunciat".

Així, ha indicat que la inversió del Govern per aturat per a polítiques actives d'ocupació a la Comunitat Valenciana és "87 euros inferior a la mitjana de l'Estat". El responsable del Servef ha avançat que el repte d'enguany per al Govern Valencià és "consolidar eixos llocs i la creació d'ocupació a la Comunitat Valenciana".

En aquesta línia, ha avançat que el Servef ja està dissenyant mesures per a "incentivar" la qualitat de l'ocupació com, per exemple, en el sector de l'hoteleria, on aquesta mateixa setmana s'han anunciat ajudes per a incentivar la conversió de contractes temporals de temps parcial en contractes indefinits.

L'EPA del quart trimestre de 2017 mostra a la Comunitat Valenciana un increment de 4.700 persones actives (+0,2%). L'ocupació augmenta un 1,1%, equivalent a 21.800 ocupats més (4.700 homes i 17.100 dones més). En l'últim any augmenta en un 3,1%, amb 62.000 empleats més.

La Generalitat destaca especialment, el "fort impuls" de la creació d'ocupació en la indústria amb 38.300 nous ocupats pel que fa a l'any passat. La indústria és el sector on més ha crescut l'ocupació, concentrat més de la mitat de tota la creació de treball a la Comunitat. A més, en 2017, ha sigut la segona comunitat amb major creació d'ocupació en la indústria per darrere de Catalunya.

Consulta aquí más noticias de València.