Comunitat Valenciana

Alesso, Carl Cox, Headhunterz i Q-Dance se sumen al cartell del Medusa Sunbeach Festival

  • El dj britànic Carl Cox, una de les cares més reconegudes en el món del techno, és un dels artistes més influents i aclamats en l'illa d'Eivissa.
  • L'artista suec Alesso, número 37 en la llista de DJMag, repeteix presència en Medusa per segon any consecutiu en l'esdeveniment musical.
  • Altres confirmacions són les d'Headhunterz i Ferry Corsten, així com la presència d'una actuació única que xafarà Espanya per primera vegada: Q-dance.
Confirmacions Medusa Festival
Confirmacions Medusa Festival
MEDUSA FESTIVAL
Confirmacions Medusa Festival

Medusa Sunbeach Festival ha anunciat una dotzena de noves confirmacions el certamen que es desenvoluparà els dies 10, 11 i 12 d'agost en la localitat de Cullera (València). Entre la nova llista de dj destaca la presència d'artistes de "gran renom internacional", com Carl Cox, Alesso o Headhunterz, a més de Q-Dance, que se celebrarà per primera vegada a Espanya.

El dj britànic Carl Cox, una de les cares més reconegudes en el món del techno, és un dels artistes més influents i aclamats en l'illa d'Eivissa. Aquesta serà la seua segona presència en Medusa després d'haver sigut una de les grans estreles en la segona edició de l'esdeveniment, en 2015, i serà l'única vegada que s'escolte el famós 'Oh yes, oh yes' en festivals espanyols aquest estiu, destaca l'organització en un comunicat.

També se suma a la cita Alesso. L'artista suec, número 37 en la llista de DJMag, repeteix presència en Medusa per segon any consecutiu en l'esdeveniment musical valencià i promet tornar amb molta força i amb grans èxits com If I lose myself, Let me go, I wanna know o Heroes i nous temes que faran gaudir els més de 150.000 assistents que visitaran Medusa el pròxim mes d'agost.

Venda d'entrades

La presència d'Alesso i Carl Cox ha disparat al llarg de tot el dimecres la venda d'entrades per al festival, que ja supera el 70% del seu aforament a falta de més de mig any per a la celebració del 5é aniversari de Medusa Sunbeach Festival, destaquen.

Altres confirmacions són les d'Headhunterz i Ferry Corsten, així com la presència d'una actuació única que xafarà Espanya per primera vegada: Q-dance.

La productora holandesa Q-dance, responsable de conceptes com Defqon.1 i present com a festa resident convidada en Tomorrowland, EDC Festival o Mysteryland, també formarà part de Medusa Sunbeach Festival en el seu 5é aniversari. La confirmació d'aquesta actuació ha causat un gran expectació entre els seguidors de la música hard, que podran presenciar a Espanya l'espectacular festa. En la zona hard també s'ha confirmat la presència de LNY TNZ, que repeteix per segon any consecutiu.

En la llista de convidats figuren igualment Andrea Oliva i Matthias Tanzmann, que acompanyaran al ja esmentat Carl Cox en el Resonance Stage. Finalment, els amants del dubstep també podran gaudir de la presència del DJ israelià Borgore a més de molts altres com Sensity World, Space Elephants, Taito Tikaro, Warface o Wolfpack entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento