Comunitat Valenciana

Podem retreu al PP la "perversió" de les institucions: "Han venut l'administració als seus amics"

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha assenyalat aquest dimecres que el PPCV "ha funcionat com un autèntic partit pantalla de manera sistemàticament" amb la "constant perversió de les institucions". "Han venut l'administració pública als seus amics", ha lamentat.
Antonio Estañ en imatge d'arxiu
Antonio Estañ en imatge d'arxiu
PODEM
Antonio Estañ en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans en els passadissos de les Corts Valencianes després de la declaració de l'ex secretari general del PPCV Ricardo Costa, que ha afirmat en el juí pel presumpte finançament il·legal del partit que va ser Camps el que va decidir contractar amb l'empresa vinculada a la trama Gürtel Orange Market per a organitzar els actes de campanya de l'eleccions autonòmiques i municipals de 2007 i les generals de 2008.

Estañ ha indicat que "no era només l'era Camps", que es presentava com víctima d'una "persecució política i periodística", sinó que era "l'era PP". A més, ha lamentat que altres càrrecs com Adela Pedrosa o Alberto Fabra s'hagen vist "recompensats en les institucions".

També ha reiterat que cal "traure al PP de la contractació pública" perquè no té sentit, al seu juí, que les empreses els responsables de les quals han admès haver realitzat pagaments a la Gürtel "se'n vagen amb una multa" i seguisquen contractant. Podem preguntarà aquest dijous al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, sobre la contractació pública amb aquestes empreses i segueix treballant en una iniciativa per a regular aquesta qüestió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento