Comunitat Valenciana

Casado: "Qui haja fet alguna cosa malament en el passat pagarà per açò, nosaltres hem de mirar al futur"

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Roda de premsa de Pablo Casado en la seu del PP
Roda de premsa de Pablo Casado en la seu del PP
EUROPA PRESS
Roda de premsa de Pablo Casado en la seu del PP

El sotssecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest divendres a València, en ser preguntat sobre les últimes revelacions en el juí del cas Gürtel sobre el presumpte finançament il·legal del PPCV que "qui haja fet alguna cosa malament en el passat, afortunadament a Espanya la justícia funciona i pagarà per açò" però els 'populars' han de "mirar al futur".

Així s'ha pronunciat Casado abans d'oferir una conferència en l'Ateneu Mercantil, en ser preguntat sobre les acusacions realitzades per Pablo Crespo i Álvaro Pérez 'El Bigotes' a antics dirigents del partit a la Comunitat Valenciana, entre ells l'expresident Francisco Camps i sobre si el PP pensa fer alguna cosa sobre aquest tema.

"El que està fent el PP és mirar al futur, aquests casos han passat fa molts anys i, a més, mai hem valorat estratègies de defensa de qualsevol persona que estiga travessant un procés judicial, i en aquest cas, a més, en fase de juí oral", ha remarcat.

Preguntat sobre com s'ha rebut a Gènova que s'apunte a una persona tan rellevant per al partit com Camps, ha insistit que es tracta de declaracions realitzades en el marc de la defensa de persones "que estan travessant una fase de juí oral en un procés judicial, valorant fets que van succeir fa molts anys" i, a més, "totes les persones que estan testificant com acusats o testimonis ja no formen part del PP ni de cap administració de l'àmbit de la Comunitat Valenciana".

"ELS JUTGES POSARAN I LLEVARAN RAÓ"

Casado no ha volgut, per tant, pronunciar-se sobre "el que diguen o assenyalen altres persones". "I això és compatible amb confiar en la justícia i en el nostre partit ací, a més amb absoluta tranquil·litat", ha afirmat.

"Que cadascun diga el que considere oportú, confiem que els jutges al final posaran i llevaran raó i nosaltres ens dedicarem al que la gent ens reclama, que és un projecte il·lusionant de futur en què la Comunitat Valenciana puga millorar", ha reblat.

SUPORT Al PPCV D'ISABEL BONIG

El dirigent del PP ha explicat que ha acudit a València a recolzar a la direcció actual del PPCV, que "està fent una tasca molt important també a l'hora de col·laborar amb qualsevol esclariment d'alguns fets que hagen pogut ser irregulars, però sense interferir en el que un jutge puga determinar".

A més, està impulsant "un projecte de futur per a València" que considera "urgent en matèria de llibertat educativa, eficàcia sanitària, infraestructures" o "en matèria d'unitat d'Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento