Pedro Sánchez explica aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana la proposta del PSOE per a garantir les pensions
Pedro Sánchez explica aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana la proposta del PSOE per a garantir les pensions EUROPA PRESS

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, participarà aquest cap de setmana en assemblees obertes a Elx (Alacant), demà dissabte, i a València el diumenge, on explicarà la proposta dels socialistes per a garantir el futur de les pensions.

Així, demà dissabte Sánchez estarà a Elx en l'assemblea oberta que s'ha convocat en la qual el líder dels socialistes dialogarà amb representants de la societat civil per a exposar les seues mesures i respondre les preguntes que li vullguen realitzar. El diumenge, recalarà a València, en l'assemblea oberta convocada en el centre cultural-esportiu La Petxina, on també acudirà el president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, informen fonts del partit.

En els actes s'explicarà la proposta dels socialistes per a reequilibrar el sistema de pensions que consisteix a mantindre la despesa de les pensions, racionalitzar altres partides de despesa i incrementar els ingressos del sistema.

En aquest context, el PSPV-PSOE va a iniciar una campanya per a, a través de les Corts Valencianes i dels ajuntaments, "exigir al Govern de Mariano Rajoy un model públic de pensions que garantisca a mitjà i llarg termini el sistema".

Consulta aquí más noticias de València.