Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez explica aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana la proposta del PSOE per a garantir les pensions

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Pedro Sánchez en León
Pedro Sánchez en León
EUROPA PRESS
Pedro Sánchez en León

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, participarà aquest cap de setmana en assemblees obertes a Elx (Alacant), demà dissabte, i a València el diumenge, on explicarà la proposta dels socialistes per a garantir el futur de les pensions.

Així, demà dissabte Sánchez estarà a Elx en l'assemblea oberta que s'ha convocat en la qual el líder dels socialistes dialogarà amb representants de la societat civil per a exposar les seues mesures i respondre les preguntes que li vullguen realitzar. El diumenge, recalarà a València, en l'assemblea oberta convocada en el centre cultural-esportiu La Petxina, on també acudirà el president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, informen fonts del partit.

En els actes s'explicarà la proposta dels socialistes per a reequilibrar el sistema de pensions que consisteix a mantindre la despesa de les pensions, racionalitzar altres partides de despesa i incrementar els ingressos del sistema.

En aquest context, el PSPV-PSOE va a iniciar una campanya per a, a través de les Corts Valencianes i dels ajuntaments, "exigir al Govern de Mariano Rajoy un model públic de pensions que garantisca a mitjà i llarg termini el sistema".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento